top of page
EE4C1DD6-234A-4B69-8E96-E6A08B009864.JPG

Silke van Niel

Hart voor de zorg, liefde voor het theater

Vanuit mijn passie voor theater, zang en stem ben ik de opleiding logopedie in Eindhoven gaan volgen. Tijdens mijn opleiding en stages leerde ik over de vele facetten die logopedie bezit. In de richtingen lichaamswerk, adem, stem, zang en drama vond ik de combinatie met mijn passie waarin ik me graag wilde verdiepen als therapeut.


Ik heb podium ervaring opgedaan in de vorm van musicals, bandzang, koorzang en solo-optredens. Performance en uitstraling zijn belangrijke aspecten van een artiest. Het is belangrijk om verder te kijken dan de uitstraling, de techniek en het plaatje. Ik richt me graag op de stem achter de artiest, en help je optimaliseren rond de ontwikkeling van je vocale gezondheid. 

Tijdens mijn afstudeerstage in 2016 heb ik binnen Stemzorg mijn vaardigheden mogen ontwikkelen tot stem georiënteerde logopedist, waar ik tot op heden met liefde en plezier werkzaam ben. Ik heb verschillende cursussen, congressen en bijeenkomsten gevolgd om me verder te verdiepen in de spreek- en zangstem. Ik blijf graag op de hoogte van de nieuwste technieken en methodes om een zo specifiek mogelijk behandelproces per cliënt te creëren. Cliëntgerichtheid advies in een motiverende werksfeer staat centraal binnen Vocal Fit logopedie om het optimale uit jouw spreek- en/of zangstem te halen.

Silke van Niel: Over ons
bottom of page